adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Witam szukam vps lokalizacja najlepiej Polska - Niemcy Parametry Procesor : 1-2 Rdzeniowy Ram : 1-3 gb Łącze : 10 MB/s Wymagam aby był portfel sms fajnie by było gdyby była by możliwość płatności paysafecardem Rozmyślam nad minthost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Z naszej strony możemy zaoferować: Serwer VPS Starter Procesor: 3.2 GHz Dysk: 50GB SSD Pamięć: 3 GB RAM oraz transferem bez limitu za 150zł rocznie! Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi ofertami na stronie - Mintshost.pl W razie szczegółowych pytań zapraszamy na nasza stronę gdzie nasz konsultant odpowie na Pańskie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Na stronie Mintshost nie widzę informacji o płatności SMS oraz PSC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Napisałem do boku i dostałem odpowiedz w 20 minut ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Witam, jest możliwość doładowywania portfela SMS'ami oraz opłacenie nim zakupionych usług 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Wiem, że w Fiberhost można doładować sobie portfel PSC. Zobacz - http://fiberhost.pl/cennik-vps/ Jak masz jakieś pytania to napisz tam do nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Dostałem również odpowiedz że dziś w nocy zostanie włączona możliwość płatności paysafecardem ^^ Prosił bym o zamknięcie tematu wybieram minthost Dobra proszę nie zamykać minthost nie oferuje vps to testu a ja potrzebuje przetestować jak to będzie chodzić;/ Edytowano Grudzień 23, 2013 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Wątpię, żeby ktoś dał Tobie VPS do testów. Zresztą takie testy są mało co warte, bo dostaniesz np. VPS na maszynie prawie wcale nie obciążonej, a domyślny VPS już na normalnej maszynie i cały test Twój będzie nic nie warty. Patrz po opiniach użytkowników o firmach, a nie testy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Rozumiem gdybym stawiał tam jakieś niedozwolone rzeczy ale tam jest wszystko legalne ;] zawsze mogą sprawdzić co tam wgrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 @adifpll Nie ma to nic do znaczenia, tylko to jest nieopłacalne oraz bezsensu ( test) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Czyli mam kupić kota w worku? przecież jak to wgl nie będzie działało to wydam $ w błoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Dlatego pisze żeby poczytał opinie. Napisałem też Tobie jak to jest z VPS w większości przypadków jak byś dostał do testów. Przeniesienie VPS z maszyny A do B to tylko parę minut więc nawet byś tego nie odczuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Nie musisz też opłacać tego na rok z góry, kup usługę na miesiąc i przetestuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 Czyli mam kupić kota w worku? A czego ty wymagasz od VPS za 12zł miesięcznie? Za tą cenę nie masz co wymagać wydajności a co najwyżej stabilności i uptime - a tego nie sprawdzisz w kilkudniowym teście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2013 Zachęcamy do skorzystania z naszych usług hostingowych. Posiadamy serwery VPS od 19.99 zł/mies. W ramach zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia trwa promocja - miesiąc ważności gratis (30 dni) przy nowo zamówionej usłudze. Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2013 A czego ty wymagasz od VPS za 12zł miesięcznie? Za tą cenę nie masz co wymagać wydajności a co najwyżej stabilności i uptime - a tego nie sprawdzisz w kilkudniowym teście... oczywiście bo ja napisałem że potrzebuje vps za 12 zł z powyższymi parametrami ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2013 oczywiście bo ja napisałem że potrzebuje vps za 12 zł z powyższymi parametrami ;] powyższe parametry są średnio za 25 zł brutto więc dalej nic to nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2013 UltimaHost.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach