goblindf 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Zapraszam na forum o tematyce gier komputerowych. Forum jeszcze świeci pustkami, które chciałbym uzupełnić. Poszukuję ekipy do pomocy w reklamie i moderacji witryny. Zapraszam na forum.play-ts.pl, czekam na opinie od Was. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2014 Forum raczej dla nastolatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 To co robson345, a ode mnie rada: wyłącz te latające, denerwujące i przypominające lata 90. białe kropeczki imitujące śnieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 To co robson345, a ode mnie rada: wyłącz te latające, denerwujące i przypominające lata 90. białe kropeczki imitujące śnieg. Mi przypomniały programowanie w Pascalu w technikum P.S. forum trochę muli mi przeglądarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Wyskakuje biala strona i pojawia sie komunikat: Apache is functioning normally Dziekuję. Postoję. Edytowano Styczeń 10, 2014 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 Przez to że forum stoi na serwerze Mintshost który padł. Znajomy ma ten sam problem więc to wcale nie jest wina użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Nie udało się nawiązać połączeniaFirefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.play-ts.pl. ------------------------------- długo lezy/lezą :| Edytowano Styczeń 10, 2014 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 ipconfig /flushdns mi działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2014 Szczerze to śnieg do wydupienia. Strasznie mnie wkurza to miganie tych białych kuleczek. Tabela z grupami jest rozjechana na samym dole i za dużo kolorów w sidebarach po prawej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach