Remicek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Jak w temacie szukam sprawdzonego hostingu ktory umozliwia platnosc z konta EG , przedewszystkim liczy sie dla mnie jakosc a nie cena. Licze na Waszą profesjonalną pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Ze znalezieniem polskiego usługodawcy raczej będzie ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 hmmm wszytko w tyym temacie jest paradoxem:D Cena/support oczywiscie zaplacisz duzo suppot bedzie OK ale za niska stawke ni licz ze supptort (trot z 18:P) bedzie proporcjonalny do ceny i nie ma sie co czarowac ze za 50 zl bedziesz mial konto i admina na zawolanie bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remicek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2006 To nie musi ,nawet nie powinien byc polski hosting. Drugiej odpowiedzi to wogole nie rozumiem tak chaotycznie jest napisana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2006 Remicek, zgłoś się do mnie na PW/gg:2811253 - prawdopodobnie coś mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach