weral 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Witam, potrzebuję przelewu na Alior SYNC w kwocie 50zł w zamian za 60zł na PayPal. Jeżeli ktoś jest chętny do transakcji, a nie posiada konta w Alior Bank, to oczywiście pokryję koszta BluCash. Proszę o pozostawienie numeru GG, bądź adresu e-mail, który w miarę czasowo odwiedzacie. Z góry dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Czemu nie połączysz konta AliorSync z paypalem? Z tego co pamiętam da się także błyskawicznie przelać z pp na konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weral 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Z tego co wyczytałem, owszem, PayPal i SYNC współpracują ze sobą, aczkolwiek przelew błyskawiczny, działa jedynie w jedną stronę, z SYNC do PP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 A to mój błąd, wydawało mi się, że tak to też działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weral 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Potwierdzam, temat do usunięcia. Polecam na przyszłość tego usera. Z podziękowaniem dla niego! p.s. Wesołych Świąt dla pozostałych ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach