Faktura 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Witam. Tak jak w temacie kupię licencję DirectAdmin najchętniej lifetime może być internal lub external. Potrzebna mi faktura lub rachunek wystawiona/y na moją firmę. NA FAKTURZE/RACHUNKU MUSI BYĆ ZAZNACZONA TYLKO LICENCJA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Internal kupujesz tam gdzie masz serwer. A najlepiej internal/external prosto z DA: http://www.directadmin.com/pricing.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faktura 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Wiem, ale potrzebuję polską fakturę/rachunek do końca roku, a z tego co czytam to DA.com ociąga się z wystawianiem faktur USA. Mógłbym ją przetłumaczyć na polską, ale chodzi mi o czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 ionic.pl ma też licencje DA. Fakturke dostaniesz na nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach