Skocz do zawartości
pdw

Problem z hostingiem na Webd.pl

Polecane posty

Wykupiłem hosting pod stronę na Webd.pl. Na próbę wrzuciłem prostą stronę w HTML, jednak po wejściu na nią, często cała strona nie ładuje się poprawnie (nie wszystkie obrazki), albo pojawia się po prostu biała strona z napisem "Access denied." Żeby strona załadowała się poprawnie, potrzeba nawet kilkukrotnego jej odświeżenia.. Zainstalowałem Wordpressa i to samo. Podczas gdy edytuję coś w panelu Wordpressa i chcę np. zapisać zmiany, pojawia się pusta biała strona i muszę ją odświeżać. Napisałem kilka godzin temu do pomocy technicznej Webd.pl, lecz na razie bez odzewu. To wszystko jest wina serwera i wyrzuciłem pieniądze w błoto, czy po prostu ja coś źle robię? Podczas stawiania strony próbnej na prostym darmowym hostingu na ugu.pl nie miałem takich problemów...

Adres strony, żeby można było zerknąć jak to wygląda: http://kibiceolimpii.pl/

Trzeba było najpierw przeczytać opinię o tej firmie.

Tak wyrzuciłeś pieniądze w błoto.

Dobra, poradziłem sobie. Miałem mały bałagan z podpiętymi domenami. Teraz wszystko działa jak powinno, chociaż odpowiedzi z Webd.pl nie doczekałem się do tej pory.

dawano, dawno temu miałem hosting w az.pl webd.pl skusiło mnie ceną. Żałowałem po dwóch tygodniach: fatalny bok, parametry techniczne mocno przecietne a co chwile zdarzały się komunikaty o nadmiernym obciazeniu serwera przez prosta stronę ze 200-300 UU dziennie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się