Redzik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Witam. Chciałbym na forum wstawić bbcode Czy odtwarzanie filmów przez taki bbcode zużywa transfer mojego serwera ? Jak z tym jest. Plik niby nie znajduje się na moim serwerze i nie pobieramy go z serwera, ale czy to nie zapisuje się w jakiś plikach tymczasowych czy coś. Jak to działa. Niechciałbym tracić transferu na pierdoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Nie zużywa, bo przecież obiekt jest odtwarzany z serwera zewnętrznego - Youtube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Dzięki za szybka odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Gwoli uzupełnienia, jedynym kosztem jaki poniesiesz jest tych kilka bajtów, o które powiększy się HTML po dodaniu kodu ładującego odtwarzacz z Youtube. Co innego jakbyś chciał streamować ze swojego serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzetyl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Nie mogę nie podziękować, ponieważ sam szukałem informacji o tym! Dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach