michaeln 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Witam Czy ma ktos wiecej zaproszen do Windows Live Mail niz potrzebuje? Jezeli tak, to bylbym wdzieczny za jedno zaproszenie (moj mail to nosowski malpa gmail.com). Pozdrawiam Michal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylith 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Witam Czy ma ktos wiecej zaproszen do Windows Live Mail niz potrzebuje? Jezeli tak, to bylbym wdzieczny za jedno zaproszenie (moj mail to nosowski malpa gmail.com). Pozdrawiam Michal Chcesz zrobic biznes na allegro sprzedajac zaproszenia ? j/k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Gdyby komuś się udzieliła wszechobecna świąteczna atmosfera i chciał odstąpić więcej niż jedno zaproszenie, to ja bardzo chętnie takowe przyjmę, bo lubię testować nowe usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Tez chetnie skorzystam z zaproszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Chcesz zrobic biznes na allegro sprzedajac zaproszenia ? j/k Mam abonament na konto mailowe MSN i wkurza mnie wyglad starego Hotmail a nowy www.live.com jest fajny. Jezeli ktos chce zaproszenie do MSN Messenger 8 to mam kilka...za darma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2006 Jezeli ktos chce zaproszenie do MSN Messenger 8 to mam kilka...za darma To też w sumie przetestować można. Poproszę jedno via PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2006 Ja też proszę maxkali1 malpa gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2006 To też w sumie przetestować można. Poproszę jedno via PW. Musisz niestety podac mi adres mail. Moze byc na PW. Ja też proszę maxkali1 malpa gmail.com Wyslane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 Musisz niestety podac mi adres mail. Moze byc na PW. No tak. Przepraszam, przecież to oczywiste. Mój adres "niekontaktowy" (vide: do for, grup dyskusyjnych i testowania): iamroot at wp.pl P.S. Serdecznie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 mozna tez poprosic takie zaproszenie? dusker[malpka]o2[kropeczka]pl z gory dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2006 No tak. Przepraszam, przecież to oczywiste.Mój adres "niekontaktowy" (vide: do for, grup dyskusyjnych i testowania): iamroot at wp.pl P.S. Serdecznie dziękuję. mozna tez poprosic takie zaproszenie?dusker[malpka]o2[kropeczka]pl z gory dzieki! Wyslane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revan_mj 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 Witam, czy mógłbym również prosić o zaproszenie, mój email revan_mj@yahoo.pl. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zero Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 mozna tez prosic o jedno? dziekuje z gory zero [at] o2 [dot] pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 Wyslane. Wiecej zaproszen na razie nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zero Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 dzieki bardzo swoja droga, twoje zaproszenie na o2.pl zostalo potraktowane jako spam, a z gmaila dochodzi normalnie, nie do spamu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach