Arixon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2013 Witam, męczę się już z tym 2 dni. Mam program ATH i nie mogę napisać w nim skryptu. Wklejałem nawet gotowce i podmieniałem, ale nie działało. A więc tak: Chce napisać skrypt, który automatycznie wciska klawisz "3" w grze. Próbowałem kilku rzeczy, ale nic nie wychodzi. Proszę o jakieś wskazówki lub gotowy skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2013 #NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases. SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability. SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory. #WinActivateForce Sleep, 30000 Run, C:\Program Files (x86)\plik\mojej\gry.exe IfWinNotActive, Nazwa_okna_gry, , WinActivate, Nazwa_okna_gry, Sleep, 10000 Send {SPACE down} Sleep, 50 Send {SPACE up} Send {p down} Sleep 50 Send {p up} Nazwę gry wyciąłem bo jest nieistotna, klikałem również w tej grze myszką używając właśnie AHK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach