Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2007 Ja mam TF w hetzner.de... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2007 Kanada, Malezja, Rosja, Chiny itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2007 hetzner.de ale tam chyba tylko dedyk szukam coś dla siebie jakiegoś vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2007 Pytanie do znawców tematu - czy do VPS-a w hosteurope.de można dokupić dodatkowe adresy ip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2007 Do VPS'a nie ma takiej możliwości. Sprzedają tylko w paczkach po 8 i tylko do dedyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Mam pytanie, czy w hosteurope.de jest umowa czy co 1 miesiąc się płaci. Zdaje mi się że 1 miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Mam pytanie, czy w hosteurope.de jest umowa czy co 1 miesiąc się płaci. Zdaje mi się że 1 miesiąc. Jakieś problemy ze zrozumieniem informacji zawartej na stronie HE (też nie znam niemieckiego, ale wystarczy użyć przez chwilę mózgu)? BOK nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 ....wystarczy użyć przez chwilę mózgu)? BOK nie działa? u nvu będzie ciężko ... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Ekspert od zabezpieczeń jakich mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 witam mam problem z wypelnienim paru pól http://skrypciki.pl/1.JPG czy moze ktos opisac po krótce co i jak pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2007 Dwa pytania: 1. Kiedy hosteurope.de ściąga kasę z karty (Inteligo) ? W połowie października kupiłem VPSa, wybrałem umowę na rok, ale jakoś nie zauważyłem aby sami pobierali pieniądze z karty. 2. Gdzie mogę pobrać fakturę za serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2007 A hosteurope nie ma obsługi klienta? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 Czy ktoś może porównać Hosteurope z ServInt? Mam VPSa w ServInt od ponad dwóch lat i jestem z ich usług bardzo zadowolony. Jednak 15E a 49$ to znaczna różnica - więc... Ktoś ma może doświadczenia z tymi dwoma dostawcami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2007 HE to jedna z najlepszych serwerowni. Mają normalne markowe DELL-owskie dedyki a nie jakieś budżetowe PC. No i bierz pod uwagę pingi USA 200ms vs. DE 40ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmesso 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Tak przy okazji potrzebuje zmienic serek na HE z XL na XXL, moze ktos z Was juz tego dokonywal, nie wiem czy jest mozliwosc z "automatu" poprze KIS, z tym, ze moja znajomosc jezyka zza Odry rowna sie prawie zero . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2007 tez sie podepne jak wygląda sprawa z zamiana VPS Linux M 2.0 na kolejne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2007 tez sie podepne jak wygląda sprawa z zamiana VPS Linux M 2.0 na kolejne ? z tego co slyszalem to VPSy w HE w zależności od wiekosci są na różnych serwerach i jak potrzebujesz miec większy VPS to konieczne jest przeniesienie kont na nowy wcześnej przygotowany serwer VPS. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 To wiec mozna to w ogole zrobic? czy sobie za to policza oplate aktywacyjna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 To wiec mozna to w ogole zrobic? czy sobie za to policza oplate aktywacyjna.. kupujesz nowego wiekszego VPSa, przenosisz konta na niego i rezygnujesz ze starego VPSa. szczególy dowiedz się w HE, być może będą służyć pomocą w migracji. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 hmm no ale musze placic prowizje jeszcze raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 hmm no ale musze placic prowizje jeszcze raz... pogadaj z HE, moze w takim wypadku zrezygnuja z opłaty instalacyjnej Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 Mam VPSa z HE tego za 19.90. Używałem go do monitoringu serwerów którymi zarządzam i zrzucania backupów z kilku maszyn, niestety brakuje mi już na nim miejsca na dysku. Tak po dłuższym namyślę postanowiłem to zamienić na serwer z Hetzner, tyle że mam z HE umowę lojalnościową z której muszę się wywiązać. Gdyby ktoś chciał, chętnie go odstąpię po kosztach, tyle że szukam osób poważnych - przedpłata za 2-3 miesiące z góry; aczkolwiek wszystko do negocjacji. System to Debian 3.1 aka Sarge. Do tego VPSa jest również przypisana licencja na panel Direct Admin, mogę więc zaoferować usługę managed VPSa z panelem. Chętnych proszę o kontakt via PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 po tobie można by wziąść tego vps bo zapewne porządnie zrobiony jest od strony technicznej/system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 po tobie można by wziąść tego vps bo zapewne porządnie zrobiony jest od strony technicznej/system kurde, co wy dla mnie wszyscy tacy mili jesteście ostatnio - dzień dziecka jest, czy jak? no niestety, VPS oddaję 100% zamazany ze starych danych, ale jak napisałem wyżej... jak ktoś chce, może oddać w managed, tudzież skonfigurować wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SantaLam 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Czy Plesk jest wliczony w cenę? Proszę o więcej opini na temat tego VPS. Interesuje mnie głownie opcja L i XL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach