MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Witam,szukam osoby która by załatwiła mi licencja na serwer teamSpeak 3 512 slotów.Mam strone WWW + DomeneA serwer jest na VPSJeśli ktoś by mógł załtawić to proszę o kontakt:GG: 4080376E-Mail: mateusz.mateo42@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Sam do nich napisać nie potrafisz ? Ja napisałem odczekałem 11 dni i dostałem. Wiec w czym problem ? Jezyk Angielski boli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) "Załatwiła"? Znaczy wypełniła formularz? Jezyk Angielski boli ? Nie stawia się spacji przed znakiem zapytania. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Mój post do usunięcia - przepraszam Edytowano Grudzień 14, 2013 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Tak wiem. Ale ja już wysłąłem prośbe o licencje i nic nie przyszło mi na E-Mail. (Czekam już 18 dni i nic) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Dwa razy w ciągu roku wypełniałem formularz o licencję NPL do TS3 i za każdym razem plik licencyjny dostawałem w ciągu około 24h (dni robocze). - Musisz pamiętać że serwer musi być online w momencie wysyłania prośby na IP który wprowadzisz w formularzu. - Na stronie oraz na serwerze nie może być żadnych próśb o wsparcie finansowe, dotacje, przelewy PayPal itp - W formularzu musisz podać adres email w TWOJEJ domenie - wszystkie zgłoszenia z publicznych serwerów email tj. gmail itp są z automatu odrzucane Jeśli wszystko wypełniałeś odpowiednio to wyślij zgłoszenie raz jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 A na stronie możę się znajdować: - baner - Plugin FaceBook - 4u.pl - GameTracker ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 A przeczytaj warunki otrzymania licencji NPL to sie dowiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Postaw jakąś czystą stronę - kilka zakładek "neutralnych", jakiś kontakt - do tego mail z tą samą domeną co strona. Nic o pieniądzach i spokojnie przejdzie. W treści podstron możesz nawet napisać "jestem ładny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 a jak dostanie to moze wtedy kroic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Już posiadam licencje. Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach