jimasek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Przedstawiam forum wąskotematyczne http://tplink-forum.pl mojego autorstwa. Forum istnieje od lutego 2013 jako beta test. Na obecnej domenie od maja 2013. Proszę o merytoryczną krytykę i wypowiedzi na temat mojego projektu. Pozdrawiam! Edytowano Grudzień 13, 2013 przez jimasek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 Klikalny link. W sumie standard, 150 działów po pięć tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jimasek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 6477 wiadomości w 1128 wątkach, wysłana przez 538 użytkowników Tu bym się nie zgodził ale dzięki i czekam na inne zdania i opnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 Mamy już kilka for sieciowych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jimasek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2013 Mamy już kilka for sieciowych... To się zgadza. Mam jednak nadzieję że mój projekt będzie bardziej otwarty dla ludzi a polityka wobec użytkowników z małą wiedzą branżową mniej restrykcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Forum jak forum... ogolnie nie jest złe Ciekawe czy znajde rozwiazanie mojego problemu ... nie dziala mi karta WLAN (PCI) w komputerze Fujitsu-Siemens Esprimo 5600 z Windows 7 (bra sterow na stronie, te z systemu to kaszanka) .... <= pytanie retoryczne Natomiast w XP po wlozeniu karty do slotu (przy wylaczonym kompueterze) w ogole nic nie startuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jimasek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2013 (bra sterow na stronie, te z systemu to kaszanka) .... <= pytanie retoryczne Niestety sterowników nie piszemy ale zapraszamy na forum z problemami sieciowymi nie koniecznie związanymy ze sprzętam TP-Linka - http://tplink-forum.pl/sieci-komputerowe-internet/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jimasek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 tplink-forum.pl - 28.02.2105 Chciałem się pochwalić drugą rocznicą działania forum które nie jest pustostanem: 26604 wiadomości w 3174 wątkach, wysłana przez 2671 użytkowników Pozdrawiam i zapraszam w razie problemów sieciowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2015 (edytowany) tplink-forum.pl - 28.02.2105 ^^^^^^ Edytowano Marzec 1, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach