Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Potrzebuje około 95 zł na paypal,a mój bank (pko) ma jakieś problemy z szybkim doładowanie konta. Dzwoniłem do nich bronia sie jakas tam autoryzacja i ich polityka która nie zezwala na jakies tam zabezpieczenie. Duzo gadania mało z tego wynika. Chetnych do małej pomocy zapraszam na PW lub w temacie. Dziekuje! PS: na jakieś "piwko" zarzuce nie za free pomoc Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Prizmo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Masz karte kredytową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Jak doładowujesz paypala? Szybkim przelewem przez bluecash? Dokładnie tak za każdym razem mi odrzuca,a potrzebuje dość pilnie ta kase temu nie robie zwykłego doładowania. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Prizmo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Zaznaczam wszystkie opcje,łacze sie z bankiem,potwierdzam kodem przelew, pobiera kwote nastepnie wracam do "sklepu" i wyskakuje error http://scr.hu/1p4s/x0kfu Dzwoniłem do nich to podobno problem z autoryzacja jakaś z bluecash i nie przechodzi przelew mimo że pieniadze z banku wyszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach