Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Sam będziesz frajer. Poza tym od kiedy to GIODO daje na coś zgode? Zgłaszałeś kiedyś zbiór DO do nich? Czy koledzy na podwórku Ci opowiadali? Kylos ma zarejestrowaną bazę DO. Więc po Twojemu mają zgode GIODO #edit: Żebyś nie musiał długo szukać, nr zgłoszenia 019297/2012 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Drogi Miloszu, jak jestes taki *mondry* to podeslij mi skan swojego dowodu. I za parę tygodni zobaczymy kto będzie frajer; Ty czy ja ps. od czasu do czasu, z pewnych względow mam stycznosc z dramatami ludzi, ktorzy gdzies wypuscili kserokopie/skany dokumentow tozsamosci. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 pekus, Ty jakieś faile zaliczasz ostatnio. Skan dowodu chciał ode mnie datahouse/etop przy okazji zamówienia VPS-a... no trochę dziwne, ale czemu nie, świat się nie zawali. No i prywatna firma, więc mogą chcieć nawet skan pupy... jak nie chcesz - nie kupujesz : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) @Sposni: pamietaj, ze nie ma dymu bez ognia. Od firm ktore wymagaja skanu/ksera dokumentu tozsamosci trzymiE sie z dalekaaaaa. Nie bez powodu i nie bez przyczyny. Nikomu z Was nie zycze sytuacji w ktorej nagle Wam sie swiat zawali na glowe bo macie kilka kredytow w bankach badz umowy na wysokie abo u wszystkich operatorow gsm. Zreszta wystarczy wrzucic w google haslo: "kserokopia dowodu osobistego". Edytowano Grudzień 9, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Cholera a ja kserokopie dowodu dałem na uczelni... Chyba muszę jechać i spalić im ten skan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) [...] Edytowano Grudzień 9, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kix 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Siejesz flame, a o sytuacji wiesz tyle co i ja. Skąd wiesz, że Kylos również nie prosi o usunięcie danych niepotrzebnych do weryfikacji z dowodu? Zweryfikowałeś to, czy po prostu pieprzysz głupoty bo nie masz co robić? Edytowano Grudzień 9, 2013 przez kix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) jasne, nie mam co robic tylko czytac to forum, to forum to moj swiat! Edytowano Grudzień 9, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Pekus, zejdź troche na ziemie. Najlepiej zamknij się w domu, telefonów nie odbieraj i drzwi nie otwieraj. A nóż to jakiś naciągacz może być. Pieprzysz głupoty, a potem płacz na wszystkie fora jaka to firma zła, bo np zarejestrował domene na Pan Dupa i nie może jej odzyskać/przenieść/sprzedać/etc. W zesżłym tygodniu zostawiłem skan dowodu w banku do leasingu. Jutro musze lecieć i im go zabrać, bo jeszcze jakiś pracownik weźmie 100mln kredutu w rublach na mnie. Jak masz takie stany paranoidalne, to może czas się leczyć? Napewno we Wrocławiu znajdziesz dobrego lekarza od głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 pekus zaloz firme i zaraz sam zobaczysz po co im skan dowodu..... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 Dla Twojej informacji pekus wysłałem ten skan dowodu i nie uważam, że jestem frajerem W mailu kylos nawet zaznacza, aby zamazać dane, które i tak nie są im do tej weryfikacji potrzebne. Sam fakt, że serwery są za grosze i tylko dla nowych klientów może przyciągnąć bandę gimbusów, która wpisze pierwsze lepsze dane znalezione w internecie, bo przecież nie poda swoich. I w tym celu zapewne jest wprowadzona ta weryfikacja danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2013 Po co te przepychanki. Lepiej pochwalić się kto wygrał konkurs "Wygraj IPada Air". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach