PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Witam, szukam osoby która chciałaby się "pozbyć" swojego serwerka Kimsufi 2G, tego z "nowszej" oferty który był dostępny po 15 czy 20 zł. . Nie wiem po ile takie serwerki chodzą "z drugiej ręki", więc nie wystawiam jakiejś sztywnej maksymalnej kwoty którą mogę za to zapłacić (ale też nie piszcie, że sprzedacie za 500 zł...). // Kontakt pod nr GG: 12331544, Jabber: pcziomal@aqq.eu lub e-mail: pcziomal@gmail.com, odpisuję DO 24 godzin. Spodziewam się, że nie będzie można go bezpośrednio przekazać z konta na konto, więc być może uda się po prostu zmienić dane osobowe na takim koncie. Jeśli ktoś nie chciałby się "na zawsze" pozbywać takiego serwera, to ewentualnie moglibyśmy się jakoś dogadać, że będę go np. dzierżawił przez rok [chociaż oczywiście wolałbym go całkowicie wykupić]. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Hmm, to pod ten twój hosting co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Akurat to pod prywatne pierdoły, typu serwer e-mail czy miniserwer www. Pod hosting to mamy maszynki 32 GB RAM, a jeszcze do tego w ciągu najbliższych kilku dni dojdzie 64 GB RAM Edytowano Grudzień 8, 2013 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Ja ci mogę odsprzedać KIMSUFI KS2G cena za oddanie jego to 199zł taniej nie ma opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 199 ale rozumiem ze już opłacony na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Opłacony ponad rok! mam takich 8 sztuk.Zainteresowanych zapraszam na PW Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Łukasz Bodziony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 8 szt i wszystkie posiadasz na jednym koncie w OVH ? Sam by jedną szt kupił. Jak możesz zobacz PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Oczywiście na kilku kontach, dokończe tu kilka zadań i się odezwę. Nr tel mi napisz i zadzwonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Jak ktoś kupi i potwierdzi że wszystko działa to wezmę jedną sztukę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Ja również chętnie coś takiego nabędę Czekam na jakąś relacje z zakupu. Swoją drogą słyszałem że można przenieść nawet kebaba z konta na konto, to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Tylko zmienić dane się da w OVH , przekazać kebaba się nie da. Kontaktowałem się w tej sprawie z OVH Jak ktoś kupi i potwierdzi że wszystko działa to wezmę jedną sztukę . Wszystko poprawnie działa jeśli masz obawy ze jestem oszustem itp. Mogę ci serwer przekazać przed wpłatą ale wymagam przynajmniej opcji z aukcją allegro. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Jeżeli tylko będzie się dało przepisać na moje konto jednego dwa kebaby to bym wział od ręki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Jeżeli tylko będzie się dało przepisać na moje konto jednego dwa kebaby to bym wział od ręki . Z OVH dostałem odpowiedz ze można zmienić tylko dane abonenta a usługi nie można przekazać. Kiedyś można było teraz jest to według ich nowego regulaminu zakazane. Dla tego pozostaje tylko ten sposób ze zmianą danych. Jeśli ktoś powaznie będzie zainteresowany kupnem zapraszam na PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 PW wysłane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2013 Zostały ostatnie dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FTTechnology 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 bo z nimi tak jest, zależy na jakiego konsultanta trafisz to co innego uslyszysz, ja przenisilem niedawno - wystarczyło jakieś oświadczenie, jak ktoś ma koncie inne usługi to nie da wam całego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 Jeśli komuś został jeszcze jakiś KS2G, to chętnie kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 Jak by chciał ktoś zmienić właściciela, to wystarczy wypełnić wniosek http://www.ovh.pl/cgi-bin/pl/procedure/procedureChangeOwner.cgi + skany dowodów/prawa jazdy i wysłać do ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 Ja już jednego 2G mam w posiadaniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 No to jak już ksk ma to mogę też się skusić Jak ktoś będzie mieć to PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Ja również jestem chętny na 1 sztukę KS2G i może jedną KS4G. PM jak ktoś ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Chyba nikt już zbyt chętnie nie odda. Sam chętnie bym przygarnął KS2G i KS4G... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Ciekawe czy u nas wprowadzą oferte Kimsufi, jak by wprowadzili taką jak na francuskiej stronie to chyba bym wziął PS 7 Atom N2800 1,8ghz 2c/4t 2x 500gb i 4gb ram za 13 euro/miesiąc to wychodzi w okolicach 600zł na rok to i tak nie drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach