steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Cześć, oglądam ostatnio na swoim laptopie film (windows 7 HP), w pewnym momencie pokazał mi się blue screen, zaczął "wyć" laptop i wyłączył. Nie wiem natomiast w czym tkwi problem, w załączniku podrzucam fotkę mam nadzieje ze pomożecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Złe sterowniki od grafy, wywal te co masz i zainstaluj najnowsze dedykowane dla twojej karty graficznej. Powinno pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 pobierałem odpowiednie ze strony producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Przegrzała się grafa z brudu pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Czyściłem całe wnętrze ostatnio (spręzonym powietrzem itp) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatBateman 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2015 Blue screen pojawia się przy bardzo różnych okazjach i trudno o jednoznaczne zidentyfikowanie problemu, ale i tak zawsze pojawi się specjalista na forum, który przeczyta na screenie "video" i zgaduje niczym ekspert, że jest to kwestia grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Blue screen pojawia się przy bardzo różnych okazjach i trudno o jednoznaczne zidentyfikowanie problemu, ale i tak zawsze pojawi się specjalista na forum, który przeczyta na screenie "video" i zgaduje niczym ekspert, że jest to kwestia grafiki. Google pomoże Ci zrozumieć co oznacza błąd 0x00000119. Edytowano Luty 13, 2015 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach