Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Witam, panowie mam problem, otóż ostatnio złożyłem sobie sprzęcik: ASRock N61P-S, Athlon 64 x2 5000+, 2 Gb ram ddr2, deer DR-8400BTX, do tego monitor 22' LG i mam problem ze zbyt dużym obciążeniem procesora na Chrome, jak oglądam na najmniejszym okienku to jest 30%, jak włącze te większe to juz ponad 50% a jak na full to jest prawie 100% i nie da się nic oglądać bo obraz przymula, system jaki tu postawilem to windows 7 ultimate 32Bit i dodam, że nie instalowałem od siebie żadnych sterowników bo o dziwo same się po instalowały(zalacznik) macie moze panowie na to jakąś radę? może zmienić przeglądarkę? lub postawić tradycyjny windows XP i ręcznie po instalować sterowniki?a może monitor jest za duży i faktycznie nie ma szansy wyrobić? Edytowano Grudzień 7, 2013 przez Elektryk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) hmm.. może spróbuj wyłączyć przyspieszenie sprzętowe flasha, u mnie pomaga ;-) Edytowano Grudzień 7, 2013 przez limes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 deer DR-8400BTX Tego to ja bym się bał używać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 @up też się boję, ale kilka lat mi dobrze służy. @limes nie zauważyłem różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 W jakiej rozdzielczości oglądasz te filmy? Instalowałeś sterowniki do grafiki, czy to jakieś windowsowe stery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Zainstalowałem właśnie wszystko po kolei ze strony http://www.asrock.com/mb/overview.asp?cat=Download&os=Vista&Model=N61P-S i jest juz lepiej, nie wiem czemu tam są 2x stery do grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Czyli instalacja sterowników od producenta rozwiązała problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach