robson_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 Poprzedni temat został zablokowany, więc zaczynam nowy... Czyżby home naciskał aby o nim było cicho? Nieładnie... Jakaś czkawka trwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 Sam ping mówi jedynie że coś na trasie pomiędzy Tobą, a nimi Zrób tracet/mtr będziesz miał pewność u kogo jest awaria, czy u nich czy gdzieś po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Mam w home serwer, do którego łączy się wielu klientów (API) i od nich mam to info, więc awaria musiałaby dotyczyć kilku łącz... Już wszystko działa. Tylko chwilę trwała awaria. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez robson_ek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 Sprawdzam raz na dwie minuty i nie doczekałem się strony głównej forum tylko dwukrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 No dokładnie. Czyli awaria była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach