SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 Sprzedam serwer który wygaśnieData utworzenia: 2013-03-17Data zakończenia: 2013-12-07koszt przedłużenia to 123,99zł nettoDane serweraProcek: i3-2130 3.4Ghz Ram:8gbdysk: TOSHIBA DT01ACA100 2x1tblacze: 100mbIP FailOver max 3sztSerwer do oddania od ręki. Propozycję można kierować na PW.W grę wchodzi przelew paypal lub konto bankowe mbank. Najpierw przelew później przekazanie serwera. Cena jaka mnie interesuje to 40zł i oddaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 W jakiej firmie ten serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 W jakiej firmie ten serwer? KS-8G to kimsufi czyli OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2013 A z tego co wiem nie można przekazać serwera. Jest to zakazane. Najwyżej ze oddajesz konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 A z tego co wiem nie można przekazać serwera. Jest to zakazane. Najwyżej ze oddajesz konto. Można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 No właśnie mam wątpliwości, gdzie masz taką opcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Jeśli to kimsufi ze starej oferty, to można go przekazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2013 Wszystkie serwery można przekazywać pytałem BOK. Są problemy z kebabami,ale związku z tym że zakup serwerów był "zablokowany" po napisaniu do supportu też można przekazać. Aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2013 Serwer już wygasł. oddam jak ktoś chce za 40zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2013 Aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach