pooshkins 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2006 blagam podajcie mi adres jakiejs darmowej stronki hostingujacej z php i mysql... przegladalem forum i niejeden taki temat znalazlem ale wiekszasc z podanych tam stron juz wysiadla bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos by mi pomogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2006 Jak masz dobry serwis mogę Cię zasponsorować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2006 www.free.xp.pl moze cos znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servis 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2006 blagam podajcie mi adres jakiejs darmowej stronki hostingujacej z php i mysql... przegladalem forum i niejeden taki temat znalazlem ale wiekszasc z podanych tam stron juz wysiadla bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos by mi pomogl Witaj podaj szczegóły wymaganego konta mój serwer jest www.elock.pl napisz na marketing@elock.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2006 A dla mnie by się znalazło gdzieś miejsce? Potrzebuję na oficjalną stronę szkoł - http://www.slowacki.net Kilkaset wizyt dziennie, 3 miliony odsłon od początku roku. Transfer potrzebny to około 15GB miesięcznie (wykorzystuję aktualnie trochę ponad 10GB i się zwiększają wymagania). W zamian mogę zaproponować informację dzięki komu jest serwer w jakimś miejscu. Niestety reklama innego typu odpada, ponieważ jest to strona oficjalna niekomercyjna. Zdjęcia są na innym serwerze, więc nie pochłaniają transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach