MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Witam, Jaki pakiet wybrać dla Serwera TeamSpeak 3 i Strony WWW Pakiet: slaskdatacenter.pl 1CPU1.5Ghz na rdzeń PROCESOR 256 MB DDR3 PAMIĘĆ RAM 256 MB VSwap 25 GB POJEMNOŚĆ HDD 250 GB TRANSFER MIES. Cena: 10 zł LUB Pakiet: serversite.eu 1 x 1,2 Ghz Procesor 1 - Rdzeń Procesora 10 GB Pojemności Dysku 1 GB Pamięć RAM 250 GB Limit Transferu 1 - Adres IP Cena: 15 zł Jeśli znacię lepsze oferty to proszę napiszcie MAX. 20 zł Edytowano Grudzień 1, 2013 przez MrMatiXxD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Bierz ten drugi Lepsza firma i więcej ram-u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graffiter. 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 SDC Odpuść sobie od razu, miałem tam TeamSpeaka, przy 30-35 osobach jak już zaczynali rozmawiać inni, robiły się lagi. W dodatku częste pady - nie na Twoje nerwy, sprawdź serversite.eu jak Ci poleca Kamikadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Witamy, W naszej ofercie znajdziecie Państwo serwery VPS od 19.99 zł/mies. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług hostingowych! - http://hyperhost.pl/Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcr 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Jeśli nadal aktualne odezwij się na PW. Mogę uruchomić VPS w indywidualnej konfiguracji i dość tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Wybrałem właśnie ofertę firmy Hyperhost. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach