Arixon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Witam. Nazywam się Arkadiusz, mam 17 lat. Jestem samoukiem w dziedzinie grafiki, zajmuję się nią już ponad 3 lata i zawsze zadziwia mnie to, że mogę nauczyć się czegoś nowego. Korzystam z programu Adobe Photoshop CS3. Jestem młodą i kreatywną osobą. Szukam pracy/zajęcia w portalach czy też forach, przy czym chcę troszkę zarobić. Oferty czy też zapytania proszę składać poniżej lub na PW. Kontakt: GaduGadu: 46939195 E-mail: arixonfps@wp.pl Jeżeli piszemy PW/GG?e-mail proszę od razu przechodzić do konkretów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Podeślij tutaj jakieś demo, aby wszyscy mogli zobaczyć co potrafisz. Pozdrawiam NetMat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Aktualnie nie mam żadnych ssów z pracami for itp, mam tylko ss swojego portfolio, robiony był pod moje gusta więc może się wielu nie podobać dobór koloru. Ale proszę bardzo: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Temat przeniesiony a posty nie wnoszące nic do tematu usunięte. Następnym razem kliknijcie "Raportuj" zamiast tak spamić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach