Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 Witam, poszukuję jakiś tani sprzęcik 2-rdzeniowy do +-200zł dokładnie procesor, plyta glowna i pamiec ram, resztę posiadam. Znalazłem http://allegro.pl/asrock-n61p-s-athlon-64-x2-5000-1gb-ddr2-i3741393304.html tylko się zastanawiam ile maksymalnie zalicytowac, co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Zestaw z 2 razy A jak znajdziesz z jednym A no to już będzie OK;) ( bez athlona albo asrocka bo to nie jest dobre połączenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Ja bym nie brał nic z tych starszych AMD.Weź jakąś płytę na 775, do tego jakiś e2160, e3200, albo nawet jakiś core 2 duo może uda ci się wyrwać. Będzie wydajniej, oszczędniej i ciszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 Osobiscie/zdecydowanie odradzam plyty ASRock i Foxxcon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Niestety nie było odpowiedzi i kupiłem ten zestaw(link) wczoraj o 15 za 123,50 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) @Elektryk: nastepnym razem przed zakupem proponuje poczytac jakies testy i opinie. Niby (tylko) niecale poltorej stowki ale jednak jakies pieniadze to sa. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela.kos123 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2013 Osobiscie/zdecydowanie odradzam plyty ASRock i Foxxcon. Można wiedzieć - dlaczego? Ja mam w stacjonarnym kompie płytę ASRock Pro 3 i spisuje się świetnie z podkręcoym 2500k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Jakis czas temu handlowalem plytami glownymi, m.in. w/w firm i ... byla b. duza ilosc reklamacji. Po jakims czasie w ofercie zostal tylko Asus i GigaByte oraz na specjalne zyczemie MSI. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Zgaduje, że handlowałeś starymi asrockami, które padały jak muchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach