TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Hej, od kilku dni mam strasznie dziwne procesy i nie wiem od czego one są: Z góry dzięki za pomoc bo nie wiem co mam zrobić O.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 A konkretnie, które uważasz za dziwne? Bo albo jestem ślepy, albo niewidomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 A konkretnie, które uważasz za dziwne? Bo albo jestem ślepy, albo niewidomy Jakieś 2-3 dni temu miałem max z 40 procesów a teraz jest ich 125 Między innymi: Gdzieś słyszałem że to uszkodzona partycja jest, ale nie wiem czy to prawda :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 To procesy systemowe, którym życie zawdzięcza Twój serwer. Nie powodują obciążania więc zostaw je w spokoju. Jedyny proces który robił obciążenie to htop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 To procesy systemowe, którym życie zawdzięcza Twój serwer. Nie powodują i obciążania więc zostaw je w spokoju. Jedyny proces który robił obciążenie to htop Rozumiem, zdziwiłem się że z dnia na dzień wysypało się tyle procesów i pierwszy raz na oczy je widzę Bo obciążenia żadnego nie było Dzięki i można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czakoszek 12 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Jeżeli używasz htop'a, to wejdź sobie ustawienia i włącz "Hide kernel therads" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Właśnie miałem napisać, że są to wątki jądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 A już posta pisałem. Jak raz na rok człowiek chce wiedzą sypnąć, bo akurat coś wie, to go zaraz stare wygi wyprzedzą 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 A już posta pisałem. Jak raz na rok człowiek chce wiedzą sypnąć, bo akurat coś wie, to go zaraz stare wygi wyprzedzą To Ty dostaniesz plusa a oni nie /Dzięki za pomoc można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach