hat 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2013 Chcę zarejestrować okło 10-15 domen, z tym że jakaś połowa nich pewnie umrze śmiercią naturalną i nie zostanie przedłużona. Kto teraz proponuje jakąś rozsądną, opłacalną promocję, bez haczyków? Są w ogóle jakieś dobre promocje? Moga być domeny .pl, .eu, com.pl itp. Regionalnie nie. Swego czasu ovh.pl dawało domeny .eu w bardzo dobrej cenie bez haczyków. Oczywiście firma ma być solidna i z dobrym supportem. Cena przedłużenia również ma być atrakcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2013 Taniej od Ovh nie znajdziesz... Zainteresuj się też mzone i hekko nie mają jakiś kolosalnych przedłużeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hat 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2013 Dzieki. Czyli jednak dalej ovh ma atrakcyjna oferte pod wzgledem domen. Mialem tam tego troche ale minal rok jak nie jestem w temacie, wiec myslalem ze ktos rzucil jakas dobra oferte na miesiac przed swietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Chcę zarejestrować okło 10-15 domen, z tym że jakaś połowa nich pewnie umrze śmiercią naturalną i nie zostanie przedłużona. Kto teraz proponuje jakąś rozsądną, opłacalną promocję, bez haczyków? Są w ogóle jakieś dobre promocje? Moga być domeny .pl, .eu, com.pl itp. Regionalnie nie. Swego czasu ovh.pl dawało domeny .eu w bardzo dobrej cenie bez haczyków. Oczywiście firma ma być solidna i z dobrym supportem. Cena przedłużenia również ma być atrakcyjna. Mam ponad 10 domen w OVH i jestem zadowolony, domeny EU także posiadam - cena jest bardzo niska i konkurencyjna Lepiej zapłacić 12,16 zł za PL (odnowienie 49.99 zł) czy 29,51 zł za EU (Odnowienie 34,43 zł) i mieć w fajnych cenach przedłużenia Polecić mogę Edytowano Listopad 27, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2013 Taniej od Ovh nie znajdziesz... Zainteresuj się też mzone i hekko nie mają jakiś kolosalnych przedłużeń. I chyba na tym lista się kończy. Najtańsze przedłużenie kosztuje w okolicy 50 zł brutto. Taniej się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
City Network 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2013 U nas są takie ceny: domeny .pl 10zł za pierwszy rok, przedłużenie 50zł. Od poniedziałku rusza promocja na domeny .SE (w cenie 5zł, przedłużenie 50zł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2013 Po domeny .eu zapraszam do nas. Do 23 grudnia można je rejestrować w cenie 6,90 zł netto bez limitu liczby rejestracji: http://2be.pl/aktualne_promocje.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
club22 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Ostatnio AZ bije na głowe bo daje po 6 darmowych domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gimper 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2013 tylko az ma średnie ceny na przedłużenie. I support średni, aczkolwiek nienajgorszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach