wesolak 7 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Witam, od dawna zastanawia mnie jedna rzecz. Uprzedzę od razu, że pytam z czystej ciekawości i nie planuję otwierać jakiegoś serwisu lub innych rzeczy ale ciekawość wzięła góre Jaki kraj jest najbardziej dla nas Polaków liberalny pod względem łamania prawa? Chodzi mi tutaj o tworzenie serwisów z nielegalnymi treściami, tworzenie sieci vpn, które hakerzy wykorzystują przy włamaniach, serwerów na których można trzymać botnety itp. Kraj, który praktycznie jako ostatni (lub wcale) pomógłby Polsce lub innym państwom UE w próbie odnalezienia sprawcy włamania lub właściciela strony/botnetu. Czy w czasach tak rozwiniętych kontaktów międzynarodowych, możliwe jest znalezienie państwa, które odcina się i gości takich ludzi u siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 chiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Sealandia już zakończyła swoją karierę z tego co wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Miałem klientów którzy takie rzeczy trzymali w Rosji/Ukrainie/Rumunii i też nie było problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Z Rumunią byłbym ostrożny... Wszak są w UE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Mi w Malezji jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach