chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Usługuj tak jakbyś chciałbyś usługi wany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Oszczędności byłyby dużo większe w tym przypadku niż tylko kilkadziesiąt złotych, w rozliczeniu rocznym to już całkiem niezła suma. W porównaniu z zatrudnieniem jednego pakowacza do przesyłek, koszt serwera nawet taki jak zaproponowałeś to niewielki udział w przedsięwzięciu. Lepiej mieć coś lepszego i duży potencjał do rozwoju niż tracić czas i ograniczać się. A propo oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vingar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2013 Witam, Po przespaniu się z problemem biorę jeszcze pod uwagę zwykły VPS plus konfiguracja pod Prestashop i bezpieczeństwo. Czekam na propozycje kto za ile jest w stanie skonfigurować VPS oraz doradzić operatora, zastanawiałem się nad IQ, bo słyszałem pochlebne opinie, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje (bardzo istotne jest to że hosting musi nadawać się pod giodo umowa powierzenia danych) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach