Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Posiadam na sprzedaż w 100% sprawną konsolę: http://allegro.pl/show_item.php?item=3735771174 Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 daj znac jak nie sprzedasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 daj znac jak nie sprzedasz;) Jeśli nie zapomnę to spoko. Jeśli masz coś do zaoferowania to śmiało pisz PW - rozpatrzę każdą propozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Mnie korci X360... teraz pewnie w super cenach do wyhaczenia, nie mówiąc o używkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Mnie korci X360... teraz pewnie w super cenach do wyhaczenia, nie mówiąc o używkach... Siostry chłopak ma i często mi przywozi powiem ci że szału to nie robi i często się potrafi zawiesić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Teraz to już wiesz, można kupować. W tej cenie, to niech to się nawet wiesza ; ) byle popykać czasem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2013 Ogłoszenie nieaktualne. Proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach