N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Witam wszystkich po długiej przerwie. Postaram się opisać sytuację od początku do konta. Posiadam konto www w firmie biznes-host.pl z której jak jestem zadowolony okej do sedna. Chciałbym przekierować poczte z konta www w bh do innej poczty chodzi o onet.pl tam maja spływać wszystkie wiadomości email całkowicie, client do zadząrzania pocztą przez www jest roundcube panel do zarządzania kontem www jest DirectAdmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 W DA masz opcję Przekierowania (aliasy) dalej już powinieneś wiedzieć co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Kurde nie zdążyłem zwrócić uwagę Trololololo no nic następnym razem Rób co pisze @up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Wlasnie zrobilem przekierowanie alias i wysylam maile i nic. Soory za głupie pytanie ale mozecie jakos wiecej mnie nakierowac czy to wystarczy czy cos wiecej trzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 powinno wystarczyć, sprawdzałeś spam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 sprawdzilem i wlasnie nic nie ma. Wiadmość doszła na konto www na 1 domene a przekierowanei dalej nie idzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Sprawdzałem przed sekundą i działa jak należy. Może onet Cię gdzieś blokuje? mi na gmail działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Może coś się zwiesiło? Spróbuj pocztexa całego zrestartować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Jest opcja ze onet bedzie pobieral maile a tak to o aliasach nie ma raczej nowy w przypadku onetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Chciałbym przekierować poczte z konta www w bh do innej poczty chodzi o onet.pl tam maja spływać wszystkie wiadomości email całkowicie Jeśli mają spływać na ten adres wszystkie adresy w tej domenie (*@domena.example) - tak jak napisałeś w 1 poście to będzie służyła do tego opcja Catch-All. http://www.ipserverone.info/control-panel/how-to-specify-a-catch-all-email-account-DirectAdmin/ Edytowano Listopad 27, 2013 przez Rbit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach