batonik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Witam, posiadam stronę www.Home-Edition.eu, strona od wczoraj zaczeła wolno chodzić, raz działa normalnie(da się wejść) i podziała z 5-10 sekund i znowu nie chce się włączyć. Przeważnie w ogóle nie można na nią wejść Wyskakują po dłuższym ładowaniu błędy 404, 503. Nie mam pojęcia co się mogło stać. Błędy z apache. http://wklej.org/id/1182662/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Mi to się zdaje że ten twój serwer wirtualny już nie wyrabia i przydało by się przejść na vps. Mnie tam wali błędami 503 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Z hostingu piszą mi, że nie widzą problemu, nie ma jakiś przeciążeń czy też utrudnień. Piszą, że trzeba naprawić wyskakujące errory. Edytowano Listopad 19, 2013 przez batonik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Sprawdź czy nie próbujesz łączyć się ze skryptów z jakąś witryną, która jest niedostępna/przeciążona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Próbując wejść w inne strony, które są u mnie na hostingu jest ten sam problem, więc raczej nie tego wina. Np. http://home-edition.eu/psychoffa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Ja jednak nadal obstawiał bym że nie wyrabiasz zapytaniami do apacza Miałem kiedyś podobne problemy i pomogła zmiana parametru keep alive w apache. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Czy jest jakaś opcja w directadmin, czy muszę pisać do hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Czy jest jakaś opcja w directadmin, czy muszę pisać do hostingu? Musisz pisać do hostingu. To powinno pomóc jednak nie na długo, zainteresuj się naprawdę mocniejszym serwerem lub zoptymalizuj skrypt. Edytowano Listopad 19, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Jeżeli zmiana wartości nie pomoże napisz na pw, postaram się pomóc ze skryptem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Problem rozwiązany, z dnia na dzień przestała działac strona dot. tabelki serwerów www.home-edition.eu/serws, wywoływała za dużo zapytań i po prostu nie wyświetlała serwerów a przy okazji od razu nie działała. Będę musiał poszukać innej opcji tabeli serwerów. Dzięki wszystkim za rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach