marcinmarcin 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Posiadam 13 letnie doświadczenie w administracji serwerami Linux, Unix. Oferują swoją pomoc z wyżej wymienionymi tematami. Szybki czas reakcji na zgłoszenie, Błyskawiczne usuwanie awarii, Miesięczną administrację w niskich cenach, Optymalizację serwerów, Zabezpieczenia serwerów i monitoring Ceny już od 150zł netto miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Nie to subforum. Sio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinmarcin 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Faktycznie pomyłka, jak byś napisał na prv to chociaż mógłbym usunąć post, a tak musimy czekać na administratora. Poza tym bez "Sio" proszę, no ale cóż.. w polce tak wygląda konkurencja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 w polce tak wygląda konkurencja:) Myślę, że Gal Anonim, to żadna konkurencja do Krzyśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinmarcin 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Myślę, że Gal Anonim, to żadna konkurencja do Krzyśka Ja też tak myślę.. nawet nie miałem zamiaru konkurować z firmami świadczącymi takie usługi, dlatego dziwię się skąd ta "polaczkowatość" ? Ale dość w temacie, usunąć, przenieść, nie przepychać się.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 150zł netto Nie będę pisał o kwocie, ale gdzie dane firmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach