marcinmarcin 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Administruję serwerami Linux, odkąd zacząłem się reklamować, klientów jest co raz więcej. Poszukuję firmy oferującej serwery dedykowane i VPS do współpracy, w ramach lokowania u nich moich przyszłych i niektórych aktualnych klientów. Nie zależy mi tylko na cenie, ale przede wszystkim również na rzetelności firmy. Nie ulokuję klienta w pierwszej lepszej firmy tylko dlatego, że zaoferowano mi dobrą ofertę (pracuję w usługach 13 lat wiem, że niezadowolony klient to stracony klient). Interesują mnie realne zyski za polecenie, nie jakieś programy partnerskie z pakietem ptk do wykorzystania. Czyli wystawienie FV za pośrednictwo. Jeżeli jakaś firma jest zainteresowana, proszę o kontakt na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Proszę usunąć. Dziękuje i przepraszam. Edytowano Listopad 19, 2013 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Podaj orientacyjną ilość klientów / rok wraz z usługami +/- jakie będziesz zamawiać Od niedawna znowu zacząłem przeglądać forum, a już mnie poirytowałeś. Nie potrafisz czytać? Czytając Twoje posty generalnie odnoszę wrażenie, że masz problem z rozumieniem słów które czytasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Oferta/ zaproszenie do współpracy zostało wysłane na priv. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach