knopers666 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Witam, Poszukuje serwera dedykowanego. Wymagania: - polska lokalizacja - normalny data center (nie jakaś piwnica ) - 128gb ram - ssd dyski (minimum 240gb) - łącze minimum 200mb/s Mile widziany nie ograniczony transfer (min. 10tb) i jakiś hdd. Budżet: 750zł / miech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Za 686,34 zł brutto masz serwer w SprintDataCenter https://www.sprintdatacenter.pl PRO6 które spełnia twoje wymagania lecz transfer 5 TB a sądzę że bez najmniejszego problemu dogadasz się ze Sprintem. Serwer masz w 5 min a na prawdę w 1 minutę po opłaceniu serwera, dział techniczny 24 h o każdej porze zadzwonisz i odbiorą. Edytowano Listopad 18, 2013 przez datacent.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knopers666 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Właśnie mam brać tą firmę, ale może ktoś ma coś ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Nic więcej ciekawszego za tą cenę nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Witam Zapraszam do złożenia zamówienia ewentualnie do kontaktu. Pozdrawiam Krzysztof info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knopers666 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 @sprint Proszę podać dokładną specyfikacje ramu (ECC, mhz, ddr2/3, CL, markę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2013 @knopers666 przecież Ci napisali żebyś się skontaktował to coś Ci wymyślą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knopers666 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2013 Ja wiem spokojnie już to zrobiłem, ale nigdzie nie pisze jakie ramy (dokładnie).A głupio 2 razy dzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach