Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Czy rejestrując domenę .pl w ovh.pl jest możliwość obsługi jej na swoich DNSach czy jestem zmuszony krzystać z ichnich? Bo podczas rejestracji mam wybór ich serwerów unicast lub statycznych, co sugeruje mi, że u siebie nie mogę pzdr, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Nie ma z tym żadnych problemów, jedyne co, to musisz czekać na zaakceptowanie zmiany. Edytowano Listopad 18, 2013 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Anycast są dodatkowo płatne, więc wybierz statyczne i potem, już po rejestracji, zmień na swoje. OVH jest pod tym względem całkiem przyzwoite. Możesz dodać swoje dnsy, rekordy glue, dnsseca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Nie ma z tym żadnych problemów, jedyne co, to musisz czekać na zaakceptowanie zmiany. Zmiany są automatycznie akceptowane więc nie ma z tym problemów- tak dla sprostowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 W takim razie przepraszam za błędną informacje. Chyba zakupienie przeze mnie usługi anycast spowodowało tak długi okres oczekiwania na zmianę dns'ów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Jeśli zapłaciłeś za anycasta, to już bym u nich został. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Anycast nie ukryje mi strony, ani nie odciąży transferu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 No to CloudFlare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach