Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Witam, potrzebuję małego hostingu z możliwością podpięcia własnego certyfikatu SSL, jestem w stanie zapłacić za ów hosting 30 zł miesięcznie. Płatność paypal lub przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Serwer tylko w Polsce czy inne lokalizacje też wchodzą w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Lokalizacja obojętna, ale już mam u was hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Zapraszamy do NetDC.pl: https://www.netdc.pl/serwery-www/oferta-biznesowa W ramach oferty biznesowej oferujemy bezpłatną domenę ".pl" oraz certyfikat SSL Edytowano Listopad 17, 2013 przez NetDC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Lokalizacja obojętna, ale już mam u was hosting Tego nie wiedziałem, jak posiadasz serwer w uk to możesz zainstalować sobie cert bez ip. Na serwerze w Polsce otwórz zgłoszenie przygotujemy to i zainstalujesz sobie cert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Mały hosting za 30 zł / miesiąc? To moim zdaniem już całkiem spory za tą kwotę kupisz... Chyba że 30 zł / rok... to co innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Mały hosting za 30 zł / miesiąc? To moim zdaniem już całkiem spory za tą kwotę kupisz... Chyba że 30 zł / rok... to co innego... Szczerze nie rozeznaję się w tym rynku, wiec podałem takową ceną Hosting mały bo tylko dla jednego pliku PHP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 ja tam mogę polecić netdc.pl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient5971 1 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Również polecam netdc. Jakiś czas temu przenosiłem do nich sklep z nazwa.pl i różnica jest kolosalna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 nazwa.pl jest dobra jak się używa jej z głową. Brat ma tam konto już ze 3-4 lata i nigdy nie dostał info że jakieś parametry przekracza. Na koncie prócz poczty jest kilka (5-6) stron na Joomli (plus dodatki) oraz jedno duże forum. Ale ze względu na cenę polecam coś mniejszego. Może skontaktuj się z globalnetwork.pl i spytaj się o takie konto. Podejrzewam że nie będzie z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Sprawdź naszą ofertę. Konto za 44 zł za rok powinno wystarczyć. Jeśli chcesz SSL także dla starszych przeglądarek, potrzebujesz także IP (koszt 10 zł miesięcznie/100 zł rocznie). W innym wypadku stosujemy SNI. Z płatności przelewy, szybkie płatności, PayPal. Dodatkowo do końca miesiąca kod rabatowy 15% na pierwszą, dowolną płatność: K3IJ8SB4 Edytowano Listopad 18, 2013 przez Hekko.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 zapraszamy do nas, serwer Active już od 16,50 za miesiąc. Po szczegóły zapraszam tu: http://www.nazwa.pl/hosting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach