PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2013 Witajcie, Szukam biblioteki JS (open source lub w miarę taniej) umożliwiającej otwieranie różnej maści dokumentów typowo biurowych. Coś ala Microsoft Office czy LibreOffice w "przeglądarce". Przykładem może być Docs Google. Jednakże całość musi być na moi serwerze. Powiem szczerze, dążę do stworzenia czegoś podobnego do ownclouda, tylko tam będą hostowane dokumenty, które mogą być edytowane i prezentowane w ładny sposób. Najbardziej mi zależy na edytorze plików tekstowych i arkusza kalkulacyjnego (może proste prezentacje). O ile do tego pierwszego da radę zrobić zamiennik samemu, lub użyć czegoś podobnego do TinyMCE to do reszty może być problem. Znalazłem: http://www.gelsheet.org/demo Jednak to sam arkusz kalkulacyjny. Wolałbym bardziej rozbudowaną zabawkę o ile to w ogóle możliwe. Oczywiście to nie koncert życzeń - uprzedzam. Pytam, bo sam nic ciekawego nie znalazłem a na pewno są zakamarki internetu do których nie dotarłem i chętnie zostanę pozytywnie zaskoczony Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach