robson_ek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) Witam, Właśnie wstał homecloude.pl, na którym też stoi to forum Awaria była od 13:19:20 do 15:xx. Nie działała jakaś część serwerów. Mój jeden też padł... SLA mają 99% wieć 7 godzin w miesiącu może być pad. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Denerwują mnie ostatnio te pady WHT - człowiek żądny wiedzy co się w świecie dzieja a tu zonk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Niestety niedopatrzenie po przenosinach, jeden cron odpalał to co nie powinien i zjadł cały RAM, a monitoring był po IP. Niestety tak bywa gdy się człowiek śpiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Tragedia, sensacja na miarę smoleńska ! powołajmy komisję ! macierewicz na przewodniczącego ! A tak na poważnie to mogłeś sobie w tytule darować tekst typu "partner WHT" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 śpiesz To diabeł nawet literki zjada Co do padu, zdarza się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Ale wiecie, że nie ma takiej strony jak Homecloude.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) @ maniack Jak się literówka będzie powtarzać zbyt często, to ktoś zarejestruje i będzie. ; ) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Bartosz poprawił monitorowane IP, ja też przy okazji, bo do środy wciąż sprawdzałem "stare" forum, od 4-ego listopada żadnych problemów z nim nie było (poza tym, że coś ucichło i nikt nic tam nie pisze...). : D W nowym miejscu zdaje się być szybsze, poprzednio miałem stronę główną w 0,8-0,9s., a teraz w 0,4-0,5s. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach