pflek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Witam Poszukuje serwer dedykowany z prekonfigurowanym vmware esxi badz xen hvm. Takie dystrybucje oferowało kiedyś ovh ale w tej chwili nie można zakupić u nich serwerów. Będą tam stały 4 VPS dlatego też 4 ip są wymagane. Łącze najlepiej 100 Mbit/1 Gbit ( oczywiście może być z limitem ). Co do parametrów to czekam na oferty budżet wynosi 300 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 A nie lepiej oprzeć to na gotowym rozwiązaniu? Przykładowo w chmurze?Nie napisałeś jakie masz wymagania co do procesora, pamięci, czy pojemności...Ja polecam ci usługi firmy tiktalik.com. Jeśli potrzebujesz czegoś więcej niż możesz wyklikać bezpośrednio z panelu wystarczy do nich napisać są bardzo elastyczni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pflek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Jednak interesuje mnie rozwiązanie dedykowane. na pewno jeden z vhostow bedzie uzywal windowsa wiec tiktalik odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Witam serdecznie Zapraszam na naszą stronę www.sprintdatacenter.pl - ma Pan do dyspozycji 40 konfiguracji serwerowych. Część z nich można przetestować za 10 pln netto przez 7 dni. Dane dostępowe do serwera są wydawane w ciągu 5 minut od opłacenia usługi. W podanym budżecie również się Pan zmieści, choć dokładnie nie wiem o jakiej konfiguracji Pan myśli. Istnieje również możliwość zbudowania konfiguracji indywidualnej jeśli żadene z gotowych rozwiązań nie spełni oczekiwania. W razie dalszych pytań zapraszam. Pozdrawiam Krzysztof kont 696 021 304 info@sprintdatacenter.pl Oczywiście vmware też zainstalujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pflek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 No to żeby bardziej sprecyzować moje wymagania Dysk 2 x 1 TB Ram 16 GB Procesor 4 rdzenie 8 watkow typu XEON lub I7 4 adresy IP Możliwość instalacji VMware esxi ( KVMip lub IPMI z mozliwością instalacji ISO ) Łącze min 100 Mbit ( może być limit danych po których łącze jest obcinane w dół ) Koszty instalacji 0 zł Budzet 250 brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Witam Prośba o kontakt na info@sprintdatacenter.pl Myślę że budżetowo uda nam się dojść do porozumienia. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pflek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Proszę o przesłanie oferty na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2013 Oferta wysłana na PW. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach