Qes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) Witam,Poszukuje osoby która stworzyłaby listę serwerów Counter Strike 1.6. Lista podobna do serwery.wiaderko ("działaniem") Wszystko opiszę po konsultacji ze mną Cena jaką jestem w stanie zaoferować to 500-600 zł Dodatkowo chciałbym by ta osoba potrafiła stworzyć tzw. listę boost (samą listę, tak by wyświetlały się tam serwery, bez kupowania reklamy na niej).Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać. Kontakt: karol1311@o2.pl (Proszę podać swój nick na tym forum) Edytowano Listopad 10, 2013 przez Qes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2013 Napisz mi na maila emil (at) marszalec.pl i opisz jakie ma mieć funkcje. Akurat piszę coś w tym stylu, ale z innymi funkcjami to mogę ci taki napisać skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sha 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Odezwij się do mnie, GG 174144 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irek49 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Co w tej liście ma się znajdować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Opisał, że ma to być skrypt podobny do już istniejącego, a raczej resztę informacji poda już konkretnemu zleceniobiorcy. Rozumiem, że chcesz nabić sobie posty, ale nie musisz pisać ich gdzie popadnie i to jeszcze bez głębszej merytorycznej treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Znalazłem już osobę która postara się wykonać moje zleceniePozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Mam do zaoferowania dwie wersje takiej listy. Jedna rankingowa na podstawie dotępności itp (http://nostatic.pl/rankingowa-lista-serwerow,83.html), a druga rozbudowana. Opis: http://www.webhostingtalk.pl/topic/43711-servjoinpl-interaktywna-lista-serwerow/ aktualnie wyłączona. Po odezwie mogę pokazać demo. Edytowano Listopad 15, 2013 przez wlodziu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach