pakrol 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 Pochwalcie sie troche jakie domenki udalo wam sie zdobyc. ja skladalem kilka zamowien a zalapalem sie tylko na jedną afterhourstrading.eu uruchamie na niej serwis o giełdach europejskich Azjatyckich i Usa. . Nie zalapalem sie na domainsEu.eu mp3books.eu i soczewkikontaktowe.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 A mnie boli fakt, że nie udało nam się zarejestrować pff.eu ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 a mnie wk$#%@@#%li nazwa.pl - bo zarejestrowałem kilak domen ktore niby był ywolne i co ? dostałem info neidawno ze juz zajete ... czekam tylko na zwrot kasy. po prostu żenada - jakies firmeki i ludki byli pierwsi a nie ja - to po cholere pokazywało ze domena wolna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Malec 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 a mnie wk$#%@@#%li nazwa.pl - bo zarejestrowałem kilak domen ktore niby był ywolne i co ? dostałem info neidawno ze juz zajete ... czekam tylko na zwrot kasy.po prostu żenada - jakies firmeki i ludki byli pierwsi a nie ja - to po cholere pokazywało ze domena wolna ? NetArt nie zgłosi Ci domeny do rejestracji zanim nie zostanie zaksięgowana kwota na rachunku bankowym. To proste, ktoś wcześniej zapłacił i dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 NetArt nie zgłosi Ci domeny do rejestracji zanim nie zostanie zaksięgowana kwota na rachunku bankowym. To proste, ktoś wcześniej zapłacił i dostał. zgadza się, zresztą miałem podobny kłopot w Home z agro24.eu :/ Ale co najbardziej lubię u Active to, że sobie wpłacam na konto i mogę w każdej chwili sobie coś zarejestrować czy to .ue czy .com Po prostu odrazu jak coś ciekawego znajdę, nie muszę się martwić. Z drugiej strony dopiero w niedzielę wieczorem odblokowali mi pieniądze z nieudanych prerejestracji... więc i tak mi dziabnęli autoteam.eu, i agronews.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Malec 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2006 Home.pl nie jest taki zly... tak samo jak Az.pl gdzie pieniądze możesz przesłać przez kanał elektroniczny i w ciągu paru minut będziesz mieć środki na koncie klienckim. Ja gdy chcę zarejestrować dowolną domenę to wystarczy mi dosłownie 2-3minuty żeby dokończyć formalności. Z .eu było troche inaczej ponieważ 7 kwietnia "puszczane" były kolejki firmowe i nie było szans żeby odrazu zarejestrowali Ci domenę. Ja czekałem na rejestrację 8 godzin i rozumiem jak najbardziej tą zwłokę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2006 Home.pl nie jest taki zly... tak samo jak Az.pl gdzie pieniądze możesz przesłać przez kanał elektroniczny i w ciągu paru minut będziesz mieć środki na koncie klienckim. Ja gdy chcę zarejestrować dowolną domenę to wystarczy mi dosłownie 2-3minuty żeby dokończyć formalności. Z .eu było troche inaczej ponieważ 7 kwietnia "puszczane" były kolejki firmowe i nie było szans żeby odrazu zarejestrowali Ci domenę. Ja czekałem na rejestrację 8 godzin i rozumiem jak najbardziej tą zwłokę. Ale nie z Kredyt Bankiem :/ Natomiast nie mówię, że nie jestem zadowolony z Homa, wręcz przeciwnie bo bardzo szybko przeksięgowali mi pieniądze z nieudanych prerejestracji, no i kontaktując się z BOKiem mogłem odrazu przenieść płatności na nowe domeny już wcześnie rano 8 kwietnia i po 1 godzinie już poszły w świat... ale niestety z tym agro24.eu to mnie Niemcy wyprzedzili o... 10 minut! ;p W Active mogłem dysponować odblokowanymi pieniążkami dopiero 9-go i to wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netpionier 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 Ja załapałem sie na: www.WebmasterCenter.eu www.AnnouncementsOnline.eu www.NetBlogs.eu www.BlogsOnline.eu www.YourFirm.eu www.PrzetargiUnijne.eu Wydaje mi sie że domenki całkiem niezłe Z chęcią sprzedam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzuda 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2006 Ja mam tylko jedną: sonyericssonmobile.eu Cała reszta zarejestrowana przez firmę SonyEricsson lub Ericsson. Jak mi jej nie zabiorą, to może coś z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strob 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 ja kupiłem touristeurope.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2006 w sumie z około 50 eu-domen jakie zlapałem najbardziej mnie cieszą dwie: foreigners.eu i wortal.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach