qspu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Witam, szukam hostingu który pociągnie vb lub ipb. Obowiązkowo możliwość płacenia smsem. Nie mam jeszcze konta a nie chce mi sie gonić co miesiąc na pocztę. Najlepiej gdyby miał nieograniczone bazy danych, konta e-mail, minimu 1gb powierzchni dyskowej i jakimś możliwy transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Hekko.pl ? Swoją drogą jak ty chcesz licencję vb/ ipb kupić bez konta też przez sms? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qspu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Hekko.pl ? Swoją drogą jak ty chcesz licencję vb/ ipb kupić bez konta też przez sms? Napisałem, że nie chce co miesiąc na poczte latać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Hekko.pl ? Swoją drogą jak ty chcesz licencję vb/ ipb kupić bez konta też przez sms? Bądźmy poważni - Nulled 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 A w czym problem opłacić hosting za pół roku/rok z góry? Dodatkowo przy opłatach z góry zazwyczaj wychodzi taniej, Ja polecam unixstorm, sam mam tam forum na ipb już ponad rok i nie było problemów, a sam support jest szybki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qspu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Gimbem nie jestem, nie będę stawiał żadnego forum bo to nie ma sensu i strata czasu. Hosting potrzebny mi do testów i postawienie małej strony/forum z live demo. Kupiłem juz na unixstorm, mozna zamknąc. Edytowano Listopad 5, 2013 przez qspu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach