Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Witam! Szukam osoby która by zrobił taki skrypt do czytania statystyk serwerów cs jak tu to nie reklama: http://cssetti.pl/serwer/193.33.177.15:27026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Chodzi Ci o cały system, czy tylko strona dla 1 czy 2 serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Jeśli chodzi o cały system to za darmo nikt Ci go nie zrobi. Z darmowych chyba też nic nie znajdziesz. Jeśli sam chciałbyś się jednak tym zająć to mogę Ci polecić bibliotekę GameQ, która większość roboty zrobi za Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2013 Oczywiście że odpłatnie, zapomniałem dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2013 Oczywiście że odpłatnie, zapomniałem dodać To jeszcze podaj budżet i poproś o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach