AdrianX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Witam, Kupię skrypt hostingu pod panel DirectAdmin, najlepiej jakby skrypt miał opcję rejestracji klienta z danymi kontaktowymi, płatności sms i przelewem, możliwość przedłużenia hostingu, wyświetlanie danych do hostingu klientowi, zablokowanie hostingu klienta przez administratora, możliwość dodanie różnych pakietów hostingowych przez administratora. Oferty proszę zgłaszać na PW. Edytowano Listopad 3, 2013 przez AdrianX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Coś na wzór WHMCS/ BoxBilling ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdrianX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Tak ale nie jestem zainteresowany WHMCS ani BoxBilling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Kolega pewnie chce kupić skrypt który był na allegro dostępny za 5 zł, wystarczyło mieć DA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdrianX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Kolega pewnie chce kupić skrypt który był na allegro dostępny za 5 zł, wystarczyło mieć DA... Może kiedyś były takowe dostępne na allegro ale teraz niema, chodzi mi o coś podobnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 A ja kupię Ferrari w cenia Fiata. Jeśli sarkazmu nie łapiesz, za 100 zł nic wartościowego nie kupisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Mam taki skrypt, jezeli jestes zainteresowany zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 A ja kupię Ferrari w cenia Fiata. Jeśli sarkazmu nie łapiesz, za 100 zł nic wartościowego nie kupisz. Napisał przecież, że chce skrypt w stylu tego za 5 zł z allegro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2013 Napisz do mnie jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach