poppe 13 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 Witam czy istneje w niemczech jakas serwerownia, ktora nie zawyza tak bardzo pingu w godzinach 18-23 dla uzytkownikow TPSY? Glownie chodzi o hetzner, server4you czy serverloft, u nich userzy TPSY (neostrada np) od godziny 18/19 maja jazdy z pingiem zamiast po 40ms leci raz po 50, raz po 60, a czasem skoczy do 74, jest nierowny nie stabilny i zbyt wysoki jak na niemcy, to lepszy jest juz do OVH z TPSY. A glownie mowie tu o hetzner. Czy kazda niemiecka serwerownia ma problem z wyzszym pingiem wiczorem do polskiej TPSA? Czy moze jakas instnieje, gdzie taka sytuacja nie istneje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Nikt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Chcesz mieć dobry stabilny ping w PL? kup serwer w Polsce.Oferta np sprintadacenter.pl nie jest jakaś mega droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Jak bym chcial w PL to bym napisal Limity miesiecznie nie interesuja mnie, wiem ze sprint to ok firma, ale 5TB to dzis mozna w "chwile" osiagnac, wiec w polsce jest to nie oplacalne dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 A ile miesięcznie transferu wykręcasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 15 TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2013 Witam serdecznie Nie widzę problemu by przydzielić 15 TB transferu. Kwestia ustaleń indywidualnych. Prośba o kontakt i wszystko doprecyzujemy. Pozdrawiam Krzysztof kont 696 021 304 info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach