outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Witam Mam pytanie odnośnie karty kredytowej w mbanku. Przykładowa sytuacja : Posiadam karte z limitem 10 000 zł . wykorzystane 5 000 zł . Chce rozłożyć na raty kwotę którą wykorzystałem czyli 5 000 zł , rata wyniesie np XXX zł Rozumiem że jeśli nie będę korzystał z karty to bede spłacał tylko to co rozłożyłem na raty ? Czy jeszcze do tego dojdzie kwota wyciągu comiesięcznego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Wiesz jest coś takiego jak support online w kokpicie mbanku. Wejdź i się zapytaj. Na pewno lepiej wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Jak przekroczysz grace period to pewnie doliczą Ci odsetki, i to nie małe w porównaniu do pożyczek czy linii kredytowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grongor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 Jest takie coś jak "spłaty na raty", wtedy zapłacisz mniejsze odsetki, nie 16% a 12%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 ok byłem osobiście i jestem mega zadowolony i jeszcze dostałem gotówke Miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach