Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Cześć Mam dosyć nie typową sprawę. Poszukuję osoby, która dokończyłaby kodowanie pewnego projektu do xHTML i CSS z elementami jQuery. Do wykończenia jest kilka drobnych lub większych elementów strony (bodajże slider, menu, licznik, takie mniejsze rzeczy). Kontakt PW. Co do ceny... Projekt non-profit, nie wiem ile taka robocizna jest warta więc wpisuję 100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2013 Podbijam temat i cenę do 150zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2013 Hej, podeślij na PW informacje: co do zrobienia, co jest zrobione, na kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2013 Też poproszę info jeśli pedro84 nie wziął jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2013 Nikt nie wziął jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gibek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2013 Nadal aktualne ? jak tak napisz na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2013 Na razie zlecone, ale już dwie osoby zobowiązały się i olały sprawę więc kto wie jak tym razem będzie, ogłoszenia jeszcze nie zamykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Non profit to może jest dla ciebie, ale jak już chcesz kogoś wynająć, to nie rób lipy. Pewnie za dużo roboty za 150PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Jak coś to odezwij się do mnie na maila, moge pokazać projekty itp. wlodziuss@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach