Famaous 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 CMSszablony.pl to forum webmasterskie, które ma na celu pomagać użytkownikom w ich problemach związanych z tematyką forum. Na forum jest wiele kategorii w których użytkownik może wybrać mu odpowiadającą i opisać swój problem. Na forum został wdrożony nowy szablon http://CMSszablony.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Widziałem poprzedni styl. Niektóre ikonki dalej mi go przypominają. Jeżeli one byłyby przystosowane pod ten styl (zakładam, że inspiracją było "Metro") to myślę, że efekt byłby nawet niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Jeśli chodzi o wygląd kategorii i sidebarów to widzę sporą inspirację jakże ładnym stylem webax.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2013 Jeśli chodzi o wygląd kategorii i sidebarów to widzę sporą inspirację jakże ładnym stylem webax.pl Nie chwal się tak, wiem że to Ty go wykonałeś Forum fajne, ale Przemo... ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach