home.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Jesteśmy, relacjonujemy @ http://blog.home.pl/2013/11/relacja-na-zywo-z-whd-local-14-listopada-warszawa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Inni też na pewno są, ale nie siedzą na WHT w chwili obecnej, tylko na WHD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 ile jest ludzi? dobre ciasteczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 ile jest ludzi? Optycznie około 100-150 osób. dobre ciasteczka? Bardzo dobre ciasteczka. Polecam zwłaszcza tartę ze szpinakiem. Jest też nasze polskie ptasie mleczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Co to by była za konfa bez marketingowego bełkotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Najwieksze branie ma kawa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 WIeczorem zapewne przyjdzie zmiana na procenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 - Czym się różni przerwa lunchowa od obiadowej? - Lunchowa jest w Warszawie @Miłosz czy ja dobrze widzę, co ty w ancug dzisiaj wskoczyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 No a miałem do miasta stołecznego przyjechać w gumofilcach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Hehe... ja sobie podarowałem, szkoda czasu, właśnie przez ten bełkot. 30ego idę do majkrosoftu heh. Miłosz jak wracasz, o której? Czy to 2 dni ma? Robicie jakieś mini spotkanie pseudo-WHT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Kolo 19 jakis tlk na Bromberg leci. Jeszcze tylko troche biznesow zalatwie przy okazji :-) Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Chlopaki sie wylamali i jada dzisiaj do domciu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Olali? Syf konferencja? : ) A myślałem, że z Miłoszem piątkę przybiję ; ) Jakby ktoś jeszcze był, to dajcie znać - jutro popołudniu można się spiknąć gdzieś. Ja w centrum urzęduję ; ) Edytowano Listopad 14, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Chlopaki sie wylamali i jada dzisiaj do domciu :-) No jak to na jednodniowej konfie. Poza tym musiałem jeszcze kilka deali załatwić po imprezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 @Sponsi jak byś zbierał makulaturę to jak najbardziej mogłeś przyjść Ja to mam chyba z 2kg ulotek i gazetek. Ze stogu siana znalazłem dwie - trzy interesujące i może coś z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Jakieś zniżki chociaż dali? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Ze zniżkami to różnie ale co najważniejsze to czasami bezpośredni kontakt do kogoś znacznie wyżej niż oddział/dystrybutor w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 (edytowany) Bartosz ile w końcu tych zdjęć zrobiłeś? Edytowano Listopad 20, 2013 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2013 Jak widziałeś sam może z 2 w tym najważniejsze czyli Wasze Jak się obrobię to dzisiaj wrzucę na wht.pl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2013 Ale tych powiadomień to chyba jeszcze nie zrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach