Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Wszystkich chętnych zapraszamy, na pewno będę ja i Miłosz. Czy ktoś jeszcze planuje? Link: http://www.worldhostingdays.com/pl/whd-local-location.php?Location=Warsaw Nasz kod zniżkowy: LWGVWJ4 Link do rejestracji z kodem: http://www.worldhostingdays.com/pl/whd-local-registration.php?code=LWGVWJ4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Bartek, to zróbcie jakąś relację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Możliwe że wpadnę Bardzo blisko mam to czemu nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 30 minut pociągiem mam Kto stawia flaszeczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Ile to kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Kto stawia flaszeczkę? Ile to kosztuje ? To zależy jaka Ogólnie od 16 zł w Biedronce coś znajdziesz @topic Ciekawe... szkoda że mam tak daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 To zależy jaka Ogólnie od 16 zł w Biedronce coś znajdziesz @topic Ciekawe... szkoda że mam tak daleko Hahahah, jemu nie chodziło o flachę tylko o wejściówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Flaszki za 16zł bym nie kupił bo nie wiadomo który chińczyk tam sikał Co do wejściówki to nic się nie doczytałem o kosztach. Może zgłoszeni z WHT coś powiedzą na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Jeśli 11.11 nie będzie wielkiej zadymy to rozważam wpaść na jeden dzień 14.11. Stąd moje pytanie o koszta wejściówki, niestety transport nieco kosztuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Ja akurat mam zaproszenie, z tego co wiem Miłosz ma jeszcze kilka wolnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Ja bym chętnie przygarnął takie zaproszenie W zamian mogę kogoś ulokować w pokoju gościnnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Ja niestety odpadam. Może za rok 11.11 wpadne i zostane nieco dłużej. W tym roku niestety siedze w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Będę miał więcej kodów. Wytrzymajcie jeszcze chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Gdzieś na jakiś serwisach newsowych były linki do darmowej rejestracji. o mam, bierzcie i jedzcie z tego wszyscy Bezpośrednia darmowa rejestracja na WHD.local 2013: http://www.worldhostingdays.com/pl/whd-local-registration.php?code=LGW4V63 Kod do rejestracji: LGW4V63 (tylko z kodem gwarantujemy darmową rejestrację w systemie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 31, 2013 Dobry PL mają Koleiny krok Ok, dzięki za linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 Dla nas wygenerowany to LWGVWJ4 , normalnie koszt 199USD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homecloud.pl 3 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2013 Mamy do rozdania 3 wejściówki na WHD, jeśli ktoś jest zainteresowany, to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Ale to jak, to wy macie za darmo te wejściówki? Heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Właśnie leci mailing osobny tylko pod imprezę, kod dodałem w pierwszym poście. Ja będę na pewno od rana, postaram się zrobić relację na tyle ile będzie to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Ja co roku dostaje listownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 To jest kod zniżkowy (ten od WHT) w sensie na 0, czy jakiś procent? Bo chyba nie odpisano tu wprost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 To jest kod zniżkowy (ten od WHT) w sensie na 0, czy jakiś procent? Bo chyba nie odpisano tu wprost. Jako partner medialny WHD.local w Warszawie, pragniemy zaprosić naszych użytkowników do darmowego udziału w tej imprezie. Z tym zaproszeniem udział w całej imprezie, włączając catering i wszystkie inne usługi, będzie nieodpłatny. Aby skorzystać z tej oferty, wystarczy zarejestrować się przez Internet podając następujący kod: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Jutro na http://www.blog.home.pl będziemy prowadzić relację live (live blogging) z WHD. Będziemy na bieżąco umieszczać zdjęcia i najciekawsze wypowiedzi z wystąpień, przekażemy Wam interesujące informacje i zdarzenia związane z WHD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2013 Ktoś się wybiera z Wrocławia?Mieliśmy jechać firmowo, ale niestety potrzeby przerobowe w firmie wzrosły i nic z tego nie wyjdzie, a samemu nie do końca chce mi się jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2013 Ktos jest moze na whd? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach