Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) Witam, dostałem propozycję kupna monitora LG FLATRON W2234S (22cale) mało używanego(brak wypalonych pixeli), od znajomego i chce za niego 250zł (myślę, że za 230 udało by się) warto kupić? Edytowano Październik 29, 2013 przez Elektryk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Troszkę stary. Tylko D-Sub, do tego TN. Jeśli masz jakąś padakę na biurku i raczej nie robisz grafiki - może być. Wpisałem na szybko i wyskoczyło porównanie z monitorem, który mam i w biurze i w domu (Dell 2209WA) http://www.frazpc.pl/artykuly/265321,LG_Flatron_W2234S_vs_Dell_2209WA_-_czyli_co_rozni_TN_i_IPS.html No trochę słabo. Ostatnio tego Della kupiłem za 400 w świetnym stanie, poleasingowca, więc w sumie, to się zgadza ta cena (230). Edytowano Październik 30, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2013 Pierwsze zasadnicze pytanie: do jakich zastosować potrzebujesz monitor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach